Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Opening nieuwbouw rwzi Garmerwolde

Terug
Locatie
Contactpersoon
Doelgroep
Datum
12-10-2013 tot 12-10-2013

Opening nieuwbouw rwzi Garmerwolde
De rioolwaterzuiveringsinstallatie Garmerwolde is het afgelopen jaar uitgebreid met een nieuwe parallelle Nereda zuiveringsinstallatie. Ter gelegenheid van de opening organiseren het waterschap Noorderzijlvest en de bouwcombinatie GMB-Imtech twee activiteiten in oktober.


Open dag rioolwaterzuivering Garmerwolde
U bent van harte welkom op onze open dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een rioolwaterzuivering. Tussen 10.00 uur en 15.00 start op elk heel uur een rondleiding over het terrein van de zuivering. Daarnaast is er algemene informatie over het waterschap en zijn er foto’s van de bouw van de zuivering. Aanmelden is niet nodig.
 

Symposium en Innovatiemarkt 8 oktober
De rioolwaterzuivering Garmerwolde is uitgebreid met een Nereda-installatie. Dit is een nog vrij nieuwe zuiveringstechniek die nog niet eerder in combinatie met een bestaande zuivering is toegepast. Tijdens het traject van aanbesteden en bouwen hebben het waterschap Noorderzijlvest en de bouwcombinatie GMB Civiel-Imtech veel kennis opgedaan. Deze kennis delen wij graag met de watersector tijdens een symposium en innovatiemarkt voor genodigden op 8 oktober van 10.00 tot 14.00 uur. Het thema ‘Samen naar een innovatieve waterketen’ wordt die dag toegelicht door sprekers vanuit de overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen, de zogenaamde Triple Helix partijen en een panel van direct betrokkenen bij de nieuwbouw. Minister Schultz van Haegen-Maas Geesteranus opent de zuivering. Op de innovatiemarkt presenteren diverse Triple Helix partijen hun innovaties op het gebied van zuiveren, micro verontreiniging, slibverwerking, energie- en grondstoffenfabriek. Genodigden ontvangen een persoonlijke uitnodiging per post.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Open dag op 12 oktober kunt u contact opnemen met P. Schuil, p.schuil@noorderzijlvest.nl of op 06-13682808.


Voor meer informatie over het symposium op 8 oktober kunt u contact opnemen met E.M. Poeder, via communicatie@noorderzijlvest.nl of op 050 309 9581.