Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Energie uit afvalwater: de koudwatervrees voorbij?

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bert Palsma
Doelgroep
Datum
20-05-2015 tot --

Na jaren van voorbereiding, uitvoering en monitoring wordt op 20 mei 2015 in Raalte het succesvolle Europese ‘Energie uit de waterketen-project’ INNERS afgerond. INNERS staat voor INNovative Energy Recovery Strategies in the urban water cycle. Elf partners uit Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg denken op een nieuwe manier na over de stedelijke waterkringloop. Niet als systeem dat alleen water transporteert, maar ook als een potentiële energiebron. Kostbare energie die nu verloren gaat.

Eerlijk is eerlijk: ook binnen INNERS hadden we eerst wat last van koudwatervrees. Zouden we de ambitie om de waterketen te verduurzamen wel kunnen waarmaken? One way to find out, was onze gedachte. De resultaten geven letterlijk energie! Daarom blikken we ook graag samen met u vooruit naar de toekomst. Om dit moment te vieren, hebben we een gevarieerd programma samengesteld waarin we onze resultaten en lessons learned graag met u delen en met u willen inzoomen op de toekomst van de waterketen. Ook laten we u met veel trots ons zwembadproject in Raalte zien. Hier wordt met warmte uit gezuiverd afvalwater het zwemwater verwarmd.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk donderdag 7 mei 2015 aanmelden door een mail te sturen naar kvoorderhake@wgs.nl, of bellen naar 038 455 74 34.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u direct aan voor onze digitale nieuwsbrief rechtsboven op onze homepage.